urednik2

Мисла на денот

“Што е тоа во луѓето тажно,што живеат во животи туѓи” … Тоше Проески лобановский класспаркет цена

Митовска: На манипулациите на СДС им нема крај (ВИДЕО)

ВМРО-ДПМНЕ е коректор на злоупотребувачката власт на СДС Прес-конференција на пратеничката во собранието на РМ Слаѓана Митовска

Земјоделците гневни на Љупчо Николовски: Зошто нè излажавте дека ќе ни дадете поголеми субвенции? (ВИДЕО)

Министерот за земјоделство во владата на Зоран Заев, Љупчо Николовски, се соочи со револтот на земјоделците. Тој денес излезе на терен, но производителите на ориз јасно му порачаа дека тој досега ги лажеше и веќе нема да му веруваат. Кога земјоделците сакаа да му постави прашање тој се обиде да избегне велејќи „Мора да одиме“. […]