Почетна Uncategorized (ВИДЕО) Нови сообраќајни решенија за Куманово!

(ВИДЕО) Нови сообраќајни решенија за Куманово!

0
0

Кандидатот за градоначалник на Куманово од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Зоран Ѓорѓиевски, во својата програма предвидува изградба на нови сообраќајни решенија, како кружни текови и други други компатибилни решенија, кои ќе го зголемат протокот на возила и ќе го анулираат застојот, како и ќе ја зголемуват сообраќајната сигурност. Овие нови сообраќајни решенија ќе се градат на:

  • влез во град Куманово од автопатот Александар Велики (зграда на Монопол),
  • влез во град Куманово од магистралниот пат Куманово-Свети Николе,
  • бул. „Октомвриска револуција“ (лок. Водовод),
  • на вкрстување на ул. „Доне Божинов“ и ул. „Илинденска“.

Проценета вредност на овој проект изнесува 420.000 евра.

Изградба на нови сообраќајни решенија за зголемување на протокот на возила и анулирање на застојот, како и за зголемување на сообраќајната сигурност

Д-р Зоран Ѓорѓиевски 发布于 2017年10月12日

 самые необычные подаркикак восстановить пудру

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *