Почетна Регион Куманово (ВИДЕО) Ѓорѓиевски: Повеќенаменски спортски игралишта за враќање на маалските игри во Куманово

(ВИДЕО) Ѓорѓиевски: Повеќенаменски спортски игралишта за враќање на маалските игри во Куманово

0
0

Младите и реализација на проекти за развој на спортот потребно е да се еден од врвните приоритети на досегашните, а и идните градоначалници на Куманово. Токму затоа во новата програма на кандидатот за градоначалник на Куманово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Зоран Ѓорѓиевски, посебно место имаат проектите за младите, развојот на спортската инфраструктура и спортот.

Изградба на повеќенаменски спортски терени

Д-р Зоран Ѓорѓиевски 发布于 2017年10月5日

Во програмата на Зоран Ѓорѓиевски е проектирана реализација на проекти за изградба и опремување на повеќенаменски спортски игралишта. Предвидено е изградба на повеќенаменски спортски терени во: с. Пчиња, с. Режановце, с. Биљановце, нас. Карпош, с. Агино Село, с. Клечовце.

Повеќе информации околу програмата на кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Зоран Ѓорѓиевски, може да прочитате тука.

Програмаforwarder carrierклассный самый

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *